Termenii si conditii de functionare

Folosirea, vizitarea sau comandarea produselor, acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Intotdeauna folosind link-ul “Termeni si conditii” veti avea acces la cea mai noua versiune a Termenilor si Conditiilor.

DEFINIREA TERMENILOR:

- Termenul “site” si “site-ul” folosit in prezentul document se refera la www.creativeart.ro

- Societatea care detine si administreaza site-ul www.creativeart.ro, este denumita in continuare Proprietar.
Persoana fizica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.creativeart.ro, este denumita in continuare Client.

ACCEPTAREA “Termenilor si conditiilor”:

Inainte de a vizualiza acest site, aveti obligatia sa cititi cu atentie “termenii si conditiile“ prevazute in acesta.

SMART IT SERVICES & CONSULTING SRL, isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar.”Clientul” va fi instiintat despre aceste modificari automat ,in momentul accesarii “site-ului”. Continuarea folosirii site-ului de catre “Client” se considera acceptul acestuia, cu privire la modificarile facute.

www.CreativeArt.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare fata de client.

INREGISTRAREA CA MEMBRU:

In momentul inregistrarii in acest site aveti urmatoarele obligatii:

-  sa furnizatii date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este solicitat si formularul de inscriere al site-ului;

-  sa reactualizati de cate ori este nevoie datele inregistrate, pentru a fi adevarate.

In momentul inregistrarii veti fi solicitat sa introduceti un nume de utilizator si o parola.

Anuntati-ne imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

DREPTURI DE AUTOR:

Continutul site-ului CreativeArt.ro este proprietatea SMART IT SERVICES & CONSULTING SRL si a furnizorilor ei. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrative, civil sau penal).

DECLINAREA RESPONSABILITATII:

Continutul site-ului www.creativeart.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Propietarul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Priprietarul  isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

SMART IT SERVICES & CONSULTING SRL nu garanteaza pentru disponibilitatea in stocuri a tuturor produslor afisate.

LINK-URI:

SMART IT SERVICES & CONSULTING SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

PROMOTII SI CONCURSURI:

SMART IT SERVICES & CONSULTING SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu sau prin orice alta forma de comunicare (telefon, e-mail, pliante, afise, etc). De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Proprietarul nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

TERMENE DE LIVRARE:

Termenul de livrare al produselor se face intre 2 si 10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Daca la livrare Clientul este nemultumit de calitatea unui produs, are posibilitatea de a refuza primirea acestuia, produsul urmand a fi scos din comanda.

Livrarea este efectuata de agentii nostri in cele mai bune conditii.

Momentul in care doriti sa primiti comanda il alegeti dumneavoastra in urma telefonului primit dupa ce a-ti finalizat comanda.

Toate comenzile, indiferent de modul in care au fost transmise, vor fi validate telefonic de catre operatorii nostri. Comenzile care nu se confirma telefonic nu vor fi livrate.

Ne rezervam dreptul de a selecta clientii. 

Produsele vor fi insostite de documentele aferente (factura si chitanta).

CONDITII LEGALE:

SMART IT SERVICES & CONSULTING SRL. si www.creativeart.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Orice accesare a datele personale ale altui client, sau modificare a continutului site-ului www.creativeart.ro sau orice afectare a performantele serverelor pe care ruleaza acesta sau a bazelor de date ce-i apartin, va fi considerata frauda si va face obiectul unei plangeri penale impotriva aceluia sau acelora ce incearca sau au infaptuit acest lucru.

Proprietarul nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”

Fiind de acord cu termenii si conditiile prezentate mai sus, Clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Propietarul isi asuma dreptul de a modifica, fara o notificare prealabila, conditiile de utilizarea a acestui site-ului.

LITIGII:

Orice litigiu aparut intre Client si Propietar va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit incetatrea conflictului pe cale amiablia, ramane de competenta instantelor de judecata solutionarea acestora.